Despre Noi - Vest Travel & Vacances SRL

Vest Travel & Vacances este membra:
 
Agentia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania Camera de Comert si Industrie Arad Asociatia nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural Romanian Convention Bureau
CCIA Arad
AGENTIA ESTE AUTORIZATA AGENT PENTRU:
 
Aerotravel
Lutfhansa
Aerotravel
Vacante
Thomas Cook TUI Neckermann Kuşadasi
 
Fibula Air
Travel Agency
Interra Amadeus Travel Hotelcon Octopus Travel  
Prezentare Firma

Agentia de turism “Vest Travel & Vacances” Arad face parte dintr-un grup de firme care a aparut in 1992  si a desfasurat activitati turistice si de transport sub denumirea de “Romania Service Vacances”.
Activitatea in Arad a inceput-o in anul 1996 sub denumirea de ”Romania Service Vacances” si apoi a fost continuata sub numele de ”Romania Travel & Vacances”.
Din anul 1997 activitatea sa desfasurat in locatia aflata pe B-dul Revolutiei nr. 57, Arad
Activitatea agentiei se axeaza pe:* vacante si sejururi in Romania , * vacante si sejururi  in strainatate, *bilete de avion, * rent a car , *service turistice  pentru  studentii, profesori , tinerii, *turism de afaceri & evenimente, * broker imobiliare pentru locatii de vacanta.
Agentia, in prezent opereaza si detine sisteme de rezervari directe si online pentru: bilete avion, rezervari hoteluri in toata Europa, America, Asia, rezervari si inchirieri rent a car, sisteme de rezervari locuri pentru vacante de vara si iarna.
In perspectiva agentia doreste dezvoltarea altor servicii turistice: *turismul medical (ce se va adresa in principal persoanelor stabilite in strainatate), *vacante exotice si croaziere, * weekend & shopping in Europa.
Aceasta dezvoltare va implica cu siguranta aparitia unei noi locati pentru desfasurarea activitatilor.
Activitatea agentiei este asigurata de biroul de turism, biroul de marketing & evenimente, biroul de contabilitate avand personalul permanent calificat si cu experienta si colaboratori(ghizi, organizatori si promotori de vacante) cu experienta.
Agentia este membra a C.C.I.A. Arad, A.N.A.T Romania, A N.T.R.C. Romania, R.C.B. Romania.
Partenerii pentru servicile turistice sunt din: Ungaria, Italia, Croatia, Slovacia, Austria, Spania, Franta, Egipt, Tunisia, Grecia, Turcia, Bulgaria.
Avem colaborari cu tour operatori importanti de pe piata turistica: Neckermann, TUI, Thomas Cook, Der Tour.
Pentru orice informatii, nu ezitati sa ne contactati !

Parteneri

Partenerii traditionali ai agentiei ofera incredere si stabilitate pentru clienti nostrii.
Acestia sunt: Banca Transilvania Arad, ABN AMRO Bank Arad, Societatea de asigurari RAI Romania

ALBERGHI
Expedia ITWG VENERE VIATOR